Kontrollromsløsning

Vi leverer unike, modulære og plasseffektive kontrollromsløsninger for enhver industri eller bruk.

Våre kontrollromsløsninger forbedrer operatørens årvåkenhet og øker effektiviteten.

Strømlinjeform din virksomhetskritiske kommunikasjon

Forenkle kommunikasjonen din med sømløs integrasjon fra én enkelt plattform.

Strømlinjeforme arbeidsoppgaverne

Ved å strømlinjeforme arbeidsoppgaver gir det operatørene muligheten til å kommunisere raskt og kontrollere situasjonen.

Med en kontrollromsløsning vil operatøren ha full kontroll over arbeidoppgaver, fleksibilitet til å håndtere flere samtaler samtidig, og mulighet til å velge hvem de snakker med, hvordan og når.

Forenklet evolusjon med fremtidssikker teknologi

Designet rundt konseptet med fremtidssikker teknologi.

En løsning som er i kontinuerlig utvikling, som aldri blir utdatert med kundefokusert utvikling og funksjonsforbedringer for å støtte operatører uten behov for flere IT-ressurser.

Operasjonell fleksibilitet

En nettbasert arkitektur betyr at operatører kan få tilgang til kontrollrommet ved å logge på fra et hvilket som helst sted med en sikker tilkobling for å sette opp mobile kommandoposter, eller jobbe fra andre steder når det er et umiddelbart behov for ekstra bemanning.

Forenkle arbeidsflyten

Sømløs integrering av funksjoner og funksjonalitet i en enhetlig, intuitiv og brukervennlig nettleserbasert plattform, som gir operatøren full kontroll over kommunikasjonen

Anropshåndtering

Gjør det mulig for operatører å svare på innkommende nødtelefonanrop, overvåke anropskøen og anropsprioritet og administrere flere anrop.

Digital Marketing

Operatører kan velge og overvåke talegrupper, se radiostatus og kommunisere med respondere ved hjelp av talegrupper, individuelle anrop og tekstmeldinger.

Technology Solutions

En heldigital lydbane gir overlegen lydklarhet og kvalitet for effektiv kommunikasjon. Støtter bruk av COTS-lydtilbehør.

Automatisk opptak

Alle samtaler, både telefon og radio, blir automatisk tatt opp og lagret og kan enkelt administreres for rapportering og ansvarlighetsformål.

Administrert kontaktkatalog

Kontaktkatalog som gir omfattende informasjon for alle kontakter og «hurtigtaster» slik at operatører enkelt kan starte anrop.

Brukerkontrollert visning

Operatører kan velge visningen som kommunikasjon skal oppnås gjennom for radio, telefoni, tekstmeldinger eller statusmeldinger.

Alarm Management

Alarmhåndtering hjelper deg med å automatisere de daglige oppgavene dine og levere varsler fra nesten hvilken som helst kilde til din radio og operatører,

Telemetry

Med telemetri funksjonene kan radiobrukeren åpne og lukke porter, aktivere heiser og endre tilgangsrettighetene direkte fra radioen eller operatørsentrene.

Telefoni

Phone Connect er en helt IP-basert løsning som lar radiobrukeren foreta og motta telefonsamtaler.

Den støtter Session Initiation Protocol (SIP) for tilkobling til VoIP-telefonienheter

Posisjonering

GPS-sporing er en av de mest populære funksjonene, sammen med Voice Dispatch og Recording.

Hvis MOTOTRBO-radioen din er utstyrt med en GPS-modul, er den i stand til å sende sin posisjon over radionettverket, noe som lar operatøren se radiobrukeren sin plassering på kartet.

Innendørs posisjonering

Innendørs posisjonering er et kraftig verktøy som brukes til å lokalisere og spore radioenhetene dine når GPS ikke er tilgjengelig, eller når GPS-informasjon kanskje ikke er nøyaktig, for eksempel på grunn av omgivelser (høye bygninger, trær og så videre).

Job Ticketing

Er et ekstremt enkelt, men likevel effektivt oppgavehåndteringsverktøy som lar operatører opprette, tildele og spore oppgaver på tvers av radionettverket.

Jobber kan aksepteres, avvises og fullføres av radioenheter med et trykk på en knapp eller med en forhåndsdefinert tekstmelding.

Systemet kan lage rapporter for å se hvor mange oppgaver som har blitt tildelt og hvilken statusene disse har.

Dokumentert erfaring. Bedre resultater